Storm Boris Starling

ISBN: 9789029068987

Published:

Paperback

319 pages


Description

Storm  by  Boris Starling

Storm by Boris Starling
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 319 pages | ISBN: 9789029068987 | 3.19 Mb

De veerboot Amphitrite is tijdens een hevige storm op weg van het Noorse Bergen naar het Schotse Aberdeen. In de bar verkeert een toneelgezelschap, waaronder inspecteur Kate Beauchamp, in een vrolijke stemming. Tot twee dreunen iedereen doetMoreDe veerboot Amphitrite is tijdens een hevige storm op weg van het Noorse Bergen naar het Schotse Aberdeen. In de bar verkeert een toneelgezelschap, waaronder inspecteur Kate Beauchamp, in een vrolijke stemming. Tot twee dreunen iedereen doet opschrikken, en de Amphitrite gevaarlijk begint te kapseizen.

Als het schip zinkt, weet Kate zich ternauwernood in veiligheid te brengen in de kolkende zee vol slachtoffers. Terug in Aberdeen stort ze zich op haar werk, om het trauma van de ramp van de veerboot te boven te komen.Kort na de ramp wordt het lichaam van Petra Gallagher, een journaliste die aan een achtergrondartikel over de scheepsramp werkte, dood in een bos aangetroffen. Een bizar aspect aan deze weerzinwekkende moord is dat het touw waarmee Gallagher is vastgebonden tevens een slang in bedwang houdt.

De politie heeft de moordenaar de bijnaam Blackadder.Als Kate Beauchamp belast wordt met het moordonderzoek slaat Blackadder opnieuw gruwelijk toe, en opnieuw wordt er een slang op het slachtoffer aangetroffen. En dat is alles. Het onderzoek loopt vast, tot Kate de hulp krijgt uit een wel zeer onverwachte hoek...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Storm":


snards.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us